Vila Ioana se află în Rîu de Mori și oferă cazare cu WiFi gratuit și vedere la munte, terasă, grădină și facilități de grătar. Oaspeții beneficiază de parcare privată gratuită, iar în apropierea vilei, aceștia se pot bucura de drumeții și schi.
Vila este prevăzută cu 6 dormitoare, lenjerie de pat, prosoape, TV cu ecran plat și canale prin satelit, zonă de luat masa, bucătărie complet utilată, 4 băi și balcon cu vedere la grădină.
La vilă este disponibil serviciu de închiriere de echipament de schi.
Vila Ioana se află la 49 km de Caransebeș și la 14 km de Paroș.
Informatii despre gazda
Aici va voi spune mai multe detalii despre mine: - sa stiti ca sunt racoroasa vara(foisor umbros) si calduroasa iarna(am centrala pe lemne). :) - pot gazdui in conditii foarte bune 17 persoane. - va pun la dispozitie foisor, gratar, ceaun, disc si toate ustensilele si vesela necesara pentru a va simti ca la MasterChef dar sa va indestulati ca la bunica. :) - ma mandresc tare cu peisajele pe care le am in jurul meu, in fiecare dimineata vad padurea vie si colorata iar in fiecare seara cerul albastru plin de stele. - daca imi aduceti muzica buna va ofer si o boxa pentru a ne bucura impreuna de ea. - daca in timpul vacantei voastre este vreun meci al Romaniei sau finala de la Vocea Romaniei sa stiti ca am si televizor (dar daca nu e ceva foarte important va invit sa il ignorati). - DA! sunt falnica pentru ca sunt printre putinele "doamne" de aici care are un loc retras cu foisor unde sa faceti focul, sa gatiti si sa dansati fara ca nimeni sa ne deranjeze. :) - am 5 dormitoare duble, 1 dormitor multi-matrimonial, 4 bai si o sala mare de mese. Suficient pentru cei 17 omuleti de care va spuneam mai sus, sper ca nu o sa dormiti si in sala de mese. :)
Ospitalieri. Seriosi. Iubitori de natura.
Râuşor se află la circa 30 de kilometri de oraşul Haţeg, iar accesul spre staţiune este posibil de pe Drumul Naţional 68 Haţeg-Caransebeş, prin comuna Râu de Mori. Pe o rază de 60 de kilometri de la Râuşor se află Cetatea Colţ, ruinele cetăţii Ulpia Traiana Sarmizegetusa, Barajul Gura Apelor, Parcul Naţional Retezat, Biserica Medievală de la Densuş, Cetatea Mălăieşti şi Castelul Corvinilor. Ultimii zece kilometri ai drumului spre Râuşor încep de sub Cetatea Colţ, locul care l-a inspirat pe Jules Verne în celebra poveste a Castelului din Carpaţi. Zidurile cenuşii ruinate de secole, ce stau gata să se prăvălească de pe stâncile în care au fost înfipte, reprezintă „borna“ prin care turiştii sunt atenţionaţi că au ajuns în sălbăticie. De la Castelul din Carpaţi până în Râuşor, şoseaua străbate un defileu şi urcă apoi abrupt prin pădure, pentru a sfârşi într-una dintre destinaţiile turistice cele mai iubite ale Hunedoarei.