Pensiunea Gaby din Dâmbovicioara pune la dispoziție un bar, un lounge comun, acces gratuit la internet WiFi în toate zonele sale și o grădină. Această proprietate are un loc de joacă pentru copii, iar oaspeții au la dispoziție room-service. La cazare există recepție deschisă nonstop, o bucătărie comună și schimb valutar. Pensiunea are o zonă de relaxare, un TV cu canale prin satelit, bucătărie, zonă de luat masa şi o baie privată cu articole de toaletă gratuite şi duş. Pensiunea Gaby are unele camere cu vedere la grădină, iar camerele includ patio. De asemenea, se asigură lenjerie de pat. Proprietatea oferă un mic dejun continental sau vegetarian în fiecare dimineaţă. Pensiunea Gaby are o terasă la soare. Oaspeții pot juca tenis de masă sau pot închiria biciclete de la proprietate. Poiana Brașov este la 48 km de Pensiunea Gaby, iar Moieciu de Jos se află la 12 km.
Informatii despre gazda
Pensiunea Gaby se afla in localitatea Podu Dambovitei din comuna Dambovicioara. Principalele obiective turistice din zona sunt: la 20 km de Castelul Bran, 6 km de Pestera Dambovicioara si Cheile Dambovicioarea, la 10 de Pestera Uluce si 15 km de Barajul Pecineagu. Pensiunea se afla la granita Parcului National Piatra Craiului si la poalele Muntilor Bucegi beneficiind astfel de aerul curat si proaspat cu o usoara aroma a padurilor de brad si fag ce inconjoara zona. Pensiunea Gaby dispune de un living foarte spatios cu o capacitate de 20 de persoane, o sala de mese, o bucatarie complet utilata si functionala, 8 camere cu baie proprie,foisor, gratar, terasa, curte, parcare spatioasa si pazita. Ne puteti gasi si pe facebook PensiuneaGaby.
În comuna Dâmbovicioara unde se află Pesnsiunea Gaby se află situl arheologic de interes național al așezării romane (secolele al II-lea–al III-lea e.n.) de la Podu Dâmboviței (aflat la 1,5 km nord de sat); și Cetatea Oratea (mijlocul secolului al XIV-lea) din Dealul Sasului, monument istoric de arhitectură de interes național. Tot de interes național sunt considerate și șase cruci de piatră, din care una din secolul la XVIII-lea în satul Ciocanu, pe drumul spre Șirnea și celelalte cinci (datate respectiv 1692, 1710, 1711, 1711 și secolul al XVIII-lea) în zona satului Podu Dâmboviței. În rest, alte trei obiective din comună sunt incluse în lista monumentelor istorice din județul Argeș ca monumente de interes local. Două dintre ele sunt clasificate ca monumente de arhitectură și se află în Podu Dâmboviței: podul lui Brâncoveanu (1711) și biserica „Sfinții Împărați” (1940). Un al treilea este o altă cruce de piatră (1815) aflată în sud-vestul satului Ciocanu.Zona este una foarte linistită si foarte sigura, fiind o zona de munte.