818 recenzii

Pensiunea Cardinal

Verifica disponibilitatea

Camere

Adulti

Pensiunea Cardinal Pensiunea Cardinal Pensiunea Cardinal Pensiunea Cardinal Pensiunea Cardinal Pensiunea Cardinal Pensiunea Cardinal Pensiunea Cardinal Pensiunea Cardinal Pensiunea Cardinal

Pensiunea Cardinal este situată în Sibiu, la 1 km de centrul oraşului şi oferă camere în stil clasic cu aer condiţionat şi decorate cu obiecte de design de la începutul secolului al XX-lea. Toate unităţile de cazare sunt elegante şi oferă acces gratuit la internet WiFi şi TV cu ecran plat. Băile sunt moderne şi includ articole de toaletă şi uscător de păr. Micul dejun este servit în fiecare dimineaţă. Există şi o mică sală de conferinţe. Pensiunea Cardinal este la 200 de metri de Parcul Sub Arini. Gara principală se află la mai puţin de 2 km. Pensiunea oferă parcare publică gratuită.

Informatii despre gazda

After the last renovation, the rethinking and the new reconstruction of the accommodations causes the closing of the restaurant and a new arrangement in that area, with new rooms, including bathrooms, rearranging the breakfast area as well as the summer terrace. The surprise consists in furnishing each level of the guest house with furniture and art objects from another historical period: classical baroque, classical and neoclassical style. For more details we invite you to come and see!

We love history that's why we read very much. But we also love to do some hiking in the nearby area, sometimes. Paltinis, Balea Lake and Balea Waterfall are some of our favourites. An because the town is full of cultural events we try to bring joy to our souls by attending some of them.

We are close to the pedestrian down town area, full of museums, restaurants, shops, churches.

Verifica disponibilitatea

Camere

Adulti


Proprietati similare

Agatha's apartment

9.7 Free WiFi  (73 recenzii)

Sibiu

Apartamentul Agatha oferă cazare în Sibiu, la 48 km de Biserica Fortificată Valea Viilor. Proprietatea este aproape de Piața Unirii, Pasajul Scărilor
Ado Home

10 Staff  (5 recenzii)

Sibiu

Ado Home este situat în Sibiu, la doar 8 minute de mers pe jos de Piața Mare și la 48 de km de Biserica Fortificată Valea Viilor. Catedrala Sfânta Tre
Adma Apartments

9.6 Free WiFi  (50 recenzii)

Sibiu

Adma Apartments este situat în Sibiu, la doar 2,7 km de Piața Unirii și la 3,5 km de Pasajul Scărilor. Atât Wi-Fi gratuit, cât și parcare sunt disponi
Acasă departe de casă

Sibiu

Acasă departe de casă este situată în Sibiu, la doar 3,8 km de Pasajul Scărilor și la 4,3 km de Piața Mare. Proprietatea se află la aproximativ 3,2 km
A&N Central Apartment

9.5 Excellent location!  (19 recenzii)

Sibiu

A&N Central Apartment este situat în Sibiu, la doar 4 minute de mers pe jos de Piața Albert Huet și la 50 km de Biserica Fortificată Valea Viilor.
Scor recenzii

Bazat pe 818 recenzii

9

7.9 Este foarte aproape de zona pietonala...camera curata,gazda amabila

03 Jan, 2020

Opinia lui Irennè

Pro: Amabilitatea gazdei

Contra: Pereti foarte subtiri Nu e izolata fonic

10 Excepţional

30 Dec, 2019

Opinia lui Cranta

Pro: Cafeaua este din partea casei, în fiecare dimineață, la cerere. Accesul la bucătărie îeste garantat, in cazul în care dorești sa Îți prepari personal mancarea.

Contra: Nu ai la dispoziție săpun de mâini în camera. Doar gel de dus la pliculețe. Dar nu a fost un mare minus, am cumparat de la magazin

8.8 Frumos

30 Dec, 2019

Opinia lui Diana

Pro: Curatenie, camera spatioasa, doamna de la receptie foarte draguta. Raport calitate-pret bun.

Contra: Tv-ul relativ mic pentru camera, plus ca bazaia foarte tare iar faptul ca nu exista parcare este un minus pentru locatie.

10 Excepţional

24 Dec, 2019

Opinia lui Romeo

Pro: Curatenie si personal amabil.Foarte aproape de centrul istoric.camerelw foarte mari cu un aer vintage foarte placut.

Contra: Ar fi foat mai placut daca aveau o toaleta in zona unde se mananca.

10 Excepţional

23 Dec, 2019

Opinia lui Romeo

Pro: Totul a fost forte ok. Camerel foarte curate si mari intr-o atmosfera deosebita.

Contra: Lipsa unei toalete in restaurant.

9.6 Un loc frumos cu oameni minunati.

22 Dec, 2019

Opinia lui Viorel

Pro: Amplasarea, conditiile si amabilitatea personalului.

Contra: Se auzeau avioanele care aterizau pe aeroport, dar cred ca zgomotul acopera o arie mult mai mare. Cum aeroportul este mic, nu trec multe aeronave. Temperatura in camera scadea spre dimineata, dar asta nu inseamna ca nu era acceptabil.

10 Superb

13 Dec, 2019

Opinia lui Bianca

Pro: Întotdeauna este o placere sa revenim . Totul a fost perfect de la curățenie pana la personal

Contra: Nu a fost ceva care sa nu ne placa .

10 Excepţional

22 Nov, 2019

Opinia lui George

Pro: Amabilitatea oferita

Contra: Cafeaua a fost mai buna ca avasa :D

10 Excepţional

22 Nov, 2019

Opinia lui Mihalache

Pro: Mic dejun ok! Super merita

Contra:

8 Foarte bine

12 Nov, 2019

Opinia lui Adaion

Pro: Camera si baia curata ,locatie linistita ,parcare in apropiere 'free'

Contra: Ei bine.... daca toate sunt bune si frumoase de ce 8 ? nimeni nu e perfect nu-i asa ? Am facut rezervarea pe Booking undeva la ora 21 dupa care am sunat si am spus ca suntem doi adulti si un copil de 5 ani si vom ajunge undeva dupa 12 noaptea Proprietara ne-a sunat de mai multe ori sa intrebe cind ajungem desi receptia e non stop . Nimic rau pana aici doar ca atunci cand am ajuns era frig in camera ! Pe la 1.15 am pornit incalzirea iar apoi undeva pe la ora 4 a fost oprita din centrala deci frig in camera . Pacat ca era frumos !