169 recenzii

Green Garden Resort

Verifica disponibilitatea

Camere

Adulti

Green Garden Resort Green Garden Resort Green Garden Resort Green Garden Resort Green Garden Resort Green Garden Resort Green Garden Resort

Oferind un restaurant şi acces gratuit la o piscină în aer liber sezonieră, Green Garden Resort este situat în Odobeşti, într-o zonă renumită pentru podgoriile sale, unde oaspeţii se pot bucura de degustări de vin.

În toate zonele proprietăţii este disponibil acces gratuit la internet WiFi. Toate camerele şi suitele oferă aer condiţionat, TV cu ecran plat cu canale prin cablu, precum şi o baie privată cu cadă sau duş. Unele se bucură de vedere la piscină, iar unele au o canapea.

Printre alte facilităţi oferite la Green Garden Resort se numără o recepţie deschisă nonstop, săli de conferinţă, un bar şi o sală de jocuri cu biliard şi darts.

Cel mai apropiat magazin alimentar este la 350 de metri, iar oraşul Focşani se află la 12 km. Proprietatea oferă parcare gratuită. Aeroportul Internaţional Bacău este la 111 km.

Verifica disponibilitatea

Camere

Adulti

Aeroporturi în apropiere *

Proprietati similare

1992 RFGa

Odobesti

Situated in Odobeşti in the Vrancea region, Balta lui Pește provides accommodation with free WiFi. The camping offers a terrace. Guests can relax in t
Scor recenzii

Bazat pe 169 recenzii

8.4