Floarea Soarelui se află în Cheia şi are un restaurant, un bar, o terasă şi acces gratuit la internet WiFi în întreaga proprietate. La un cost suplimentar, oaspeții pot beneficia de parcare privată. Toate camerele pensiunii includ dulap, TV, baie privată, lenjerie de pat și prosoape. Floarea Soarelui servește un mic dejun continental sau à la carte. Moieciu de Jos este la 49 km, iar Covasna se află la 48 km de proprietate.
Informatii despre gazda
Pensiunea Floarea Soarelui, clasificata cu 3 margarete, este locatia perfecta pentru concediile in familie, sau cu prietenii, mici team-building-uri sau pentru momentele in care vrei sa te relaxezi.La parter pensiunea dispune de un restaurant de aproximativ 100mp, ideal pentru seri festive si conferinte. Bucataria este complet utilata si satisface orice exigente. De vizitat in Cheia Nu puteti pleca de la Cheia fara sa vizitati Muzeul de Flori de Mina, din centrul statiunii Cheia, unde sunt expuse aproape 200 de piese rare de cristale si geode din ametist, citrin, calcite si cuart. Pretul unui bilet este modic. Muzeul de Antropologie Francisc Rainer este amenajat in casa de vacanta a marelui savant Francisc Rainer si prezinta viata, opera si activitatea medicului, profesorului si cercetatorului care a institutionalizat antropologia romaneasca si a inscris-o in circuitul valorilor stiintifice internationale. Muzeul este interactiv, dotat cu echipamente electronice de ultima generatie, permitand vizitatorilor sa vizualizeze filme cu teme antropologice si sa invete lucruri interesante despre ei insisi: profil psihologic, bioritm sau fizionomie.
Intr-o vale insorita, strajuita de munti inalti, la numai doua ore de condus de Bucuresti, Cheia este un pitoresc sat de munte, cu un mare potential. Spre deosebire de statiunile de pe Valea Prahovei, aici turismul de masa nu a patruns inca, iar peisajul este unul din cele mai pitoresti din zonele muntoase ale Romaniei. Cheia este o statiune renumita pentru odihna si tratament accesibila in toate anotimpurile fiind recomandata persoanelor care sufera de astenie nervoasa, suprasolicitare fizica si intelectuala, hipertiroidism benign, rahitism, dereglari de crestere juvenila, anemii secundare, etc. Totodata, pentru cei care doresc o vacanta activa, exista un numeroase trasee turistice abordabile atat cu piciorul, dar si cu bicicleta, motocicleta sau ATV-ul: vaile Berii si Cheitei (izvoarele Teleajenului, 1-2 ore), cabana Muntele Rosu (2 ore), cabana Ciucas (1 1/2 ore), manastirea Suzana (ctitorita in 1740, 8 km), Pasul Bratocea (1263 m altitudine, 9 km), Pasul Boncuta (1078m altitudine, 20 km), rezervatii naturale geo-botanice (Tigaile Mici, culmea Zaganului, Muntele Rosu, Valea Berii, Bratocea).