Situată în Vișeu de Sus, Casa Eli are lounge comun, grădină și WiFi gratuit în întreaga proprietate. Oaspeții au la dispoziție o bucătărie comună și loc de joacă pentru copii. Camerele pensiunii au zonă de relaxare, TV cu ecran plat cu canale prin cablu, bucătărie, zonă de luat masa şi baie privată cu uscător de păr, duș şi articole de toaletă gratuite. De asemenea, toate unitățile de cazare includ dulap și fierbător. Casa Eli oferă facilități de grătar. În Vișeu de Sus și în împrejurimi, oaspeții pot practica diverse activități, printre care schi.
Informatii despre gazda
Casa Eli , construită in stil autentic maramureșean , îmbina rusticul cu modernul intr- o armonie deplina , ducandu- ne cu gândul la viata pe care bătrânii noștri cu secole in urma ne- au împărtășit- o din generație in generație. Casa Eli, veche de 100 de ani , a fost strămutată , recondiționată și adaptata vremurilor de acum cu grija deosebita a proprietarilor, pentru a face oaspeților săi cunoscuta tradiția și locurile maramureșene. Este construită pe o fundatie din piatra , acoperită cu draniță sau șindrila,acoperișul asezat pe stâlpi din stejar , care face ca “șatra”, sau terasa casei de jur împrejur sa primească oaspeții pe prispa de odihna. Este aplasata intr- o zona deschisa, cu multă verdeața, cu vedere la munte,cu spații de joaca pentru copii, zona de relaxare pentru adulti,ciubar cu apa calda(contracost), grill și o terasa exterioara din lemn, unde oaspeții noștri se simt ca și pe un tărâm de basm. Sunteți bineveniți la Casa Eli in orice perioada a anului!!!
Specificul zonei ne obliga sa primim musafirii cu un pahar de horinca și sa - i îndrumăm spre locuri faimoase de vizitat ale Maramureșului nostru istoric.
Bineinteles ca orașul nostru oferă restaurante, cafenele, zona de Spa atat pe perioada de iarna cât și pe perioada de vara, posibilitate de a face drumeții pe munte, pârtie de ski, vizite la mănăstirile din apropiere, la Cimitirul vesel de la Săpânța , Memorialul durerii de la Sighet și un bogat program cultural , religios și tradițional pe perioada de iarna prin renumitul “Viflaim” din seara de Crăciun.