545 recenzii

1751 Unter der Lugenbrucke

Verifica disponibilitatea

Camere

Adulti

1751 Unter der Lugenbrucke 1751 Unter der Lugenbrucke 1751 Unter der Lugenbrucke 1751 Unter der Lugenbrucke 1751 Unter der Lugenbrucke 1751 Unter der Lugenbrucke 1751 Unter der Lugenbrucke

Situat la 300 de metri de Turnul Sfatului din Sibiu, 1751 Unter der Lugenbrucke pune la dispoziție o terasă și unități de cazare cu un patio și WiFi gratuit. Toate unitățile au zonă de relaxare, TV cu ecran plat cu canale prin cablu și baie privată cu papuci și duș. Unele unități de cazare au chicinetă cu un cuptor cu microunde. Printre punctele de atracție renumite din apropierea apartamentului se numără Pasajul Scărilor, Piaţa Mare din Sibiu şi Piaţa Albert Huet. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Sibiu, situat la 5 km de 1751 Unter der Lugenbrucke.

Informatii despre gazda

Casa a fost construită la sfârșitul secolului al XVIII-lea. Clădirea compusă din parter și etaj este orientată cu baza foarte lungă spre stradă spre Piața Dragonerului. Aripa spre stradă, rezultată din unificarea caselor pe două parcele, prezintă în fațadă cu mai multe inflexiuni 15 axe la etaj cu decor neoclasic. Boltă transversală turtită. La sfârșitul secolului al XVIII-lea se află tăbăcaria lui Anton Filek, care va construi palatul la generalul Magheru nr. 4 și care va dona orașului grila fântânii din Piața Mare. În 1902, delicatesei lui Karl Albrecht s-au deschis la parter, devenind sala de expoziții a fabricii Lica în perioada interbelică. Apartamentul este situat la primul etaj al clădirii, două dintre camere au vedere la stradă, Piața Dragoner, iar una are ferestre cu vedere la curte. Totul a fost complet renovat la sfârșitul lunii februarie 2018. Numele apartamentului „Unter die Lugenbrucke” provine dintr-o descriere veche a străzii Ocna din 1751 de ani.

Numele meu este Arthur, îmi place să călătoresc și unde mă duc îmi place să fiu printre localnici, să cunosc cultura și tradițiile. De aceea, încerc să ofer oaspeților mei ceea ce mă aștept să primească în călătoriile mele.

Verifica disponibilitatea

Camere

Adulti


Proprietati similare

Agatha's apartment

9.7 Free WiFi  (73 recenzii)

Sibiu

Apartamentul Agatha oferă cazare în Sibiu, la 48 km de Biserica Fortificată Valea Viilor. Proprietatea este aproape de Piața Unirii, Pasajul Scărilor
Ado Home

10 Staff  (5 recenzii)

Sibiu

Ado Home este situat în Sibiu, la doar 8 minute de mers pe jos de Piața Mare și la 48 de km de Biserica Fortificată Valea Viilor. Catedrala Sfânta Tre
Adma Apartments

9.6 Free WiFi  (50 recenzii)

Sibiu

Adma Apartments este situat în Sibiu, la doar 2,7 km de Piața Unirii și la 3,5 km de Pasajul Scărilor. Atât Wi-Fi gratuit, cât și parcare sunt disponi
Acasă departe de casă

Sibiu

Acasă departe de casă este situată în Sibiu, la doar 3,8 km de Pasajul Scărilor și la 4,3 km de Piața Mare. Proprietatea se află la aproximativ 3,2 km
A&N Central Apartment

9.5 Excellent location!  (19 recenzii)

Sibiu

A&N Central Apartment este situat în Sibiu, la doar 4 minute de mers pe jos de Piața Albert Huet și la 50 km de Biserica Fortificată Valea Viilor.
Scor recenzii

Bazat pe 545 recenzii

9.3

9 Servicii bune vs preț

23 Dec, 2019

Opinia lui Mugur

Pro: Locația foarte aproape de centrul istoric. Sistemul facil de check in și check out. Camera călduroasă și confortabilă. Facilitățile camerei.

Contra: Camera în care am stat nu are fereastra spre exterior (doar o curte interioara), deci foarte puțină lumină naturală.

10 Super confortabil, curat și cu bun gust

21 Dec, 2019

Opinia lui Danmircea

Pro: Situat foarte aproape de Piața Mica, Podul Minciunilor, max 10 min pe jos pana în Piața Mare. Microapartamentul este situat într-o clădire de case stil nemțesc, este renovat recent cu foarte bun gust, foarte primitor și cozy, curățenie imaculata, lenjerie și prosoape calitative, perne și pat foarte confortabile. Recomand cu toată încrederea. Raport preț/calitate foarte bun atât pentru condiții cât și pentru locație.

Contra: N/A

9.2 Superb

17 Dec, 2019

Opinia lui Marius

Pro: In ciuda spațiului foarte mic, camera a fost cozy și amenajata cu bun gust.

Contra: Faptul că nu am putut regla individual temperatura in camera și la un moment dat caloriferul era destul de rece.

10 Grozav

02 Dec, 2019

Opinia lui Irina

Pro: Mai bine decat in.prezentare. Camera mare, decorat simplu dar cu bun gust, foarte cald, la 150 de m de podul minciunilor, parcare publica gratuita, pat foarte comod. Cafea, apa din partea casei,kichineta. Recomand cu drag. Multumim gazdei !

Contra: Nu am nimic de reprosat

9 Superb

27 Nov, 2019

Opinia lui Stefan

Pro: Totul

10 Excepţional

23 Nov, 2019

Opinia lui Laura-

Pro: Foarte aproape de centru, curățenie, priveliște bună

9.6 Excepţional

19 Nov, 2019

Opinia lui Alexandru

Pro: Tot...simplu si cu gust

Contra: Parcare lipsa, am gasit loc la 1 km distanță. Dar compensează cu locația centrala, 2 minute de la Podul Minciunilor

9.6 Excepţional

11 Nov, 2019

Opinia lui Lucian

Pro: Mi a plăcut mult pozitia, curățenia si raportul pret calitate

Contra: Diferenta de mărime dintre cele doua camere pe care le am rezervat

9.2 O noapte foarte placuta!

26 Oct, 2019

Opinia lui Andra

Pro: Camera foarte cocheta, intima si placuta. Patul foarte confortabil. Dotarile camerei si baii foarte ok. Bauturile din frigider neasteptat de bine venite.

Contra: Lipsa unui geam pe care sa intre lumina naturala. Cand se stinge lumina, devine bezna totala, poate fi putin scary daca ai claustrofobie.

10 Excepţional

20 Oct, 2019

Opinia lui Laura

Pro: În afara faptului ca descrierea unității de cazare nu este foarte clara, în sensul ca apare ca apartament superior, dar este vorba de o camera spațioasă cu o canapea extensibila și un pat dublu și baie (bucătăria este la comun cu celalalt apartament), totul a fost foarte bine. Curățenie, liniște, tot ce ai nevoie pentru ca șederea sa fie cât mai plăcută. Fiind foarte aproape de centru, este un plus. Ceva probleme cu locurile de parcare pe perioada week-end-ului. Modul în care au ales proprietarii sa gestioneze problema cu preluarea/predarea cheilor, mi s-a părut extrem de eficienta. Cu siguranță, vom reveni cu placere.