115 recenzii

Pension Arena

Verifica disponibilitatea

Camere

Adulti

Pension Arena Pension Arena Pension Arena Pension Arena Pension Arena Pension Arena Pension Arena

Pensiunea Arena oferă camere de nefumători cu Wi-Fi gratuit, un restaurant à la carte şi o terasă. Serviciile includ spălătorie şi facilităţi de călcat îmbrăcăminte. Grădina Botanică este la 1,8 km.

Toate camerele oferă un decor cu o îmbinare de elemente tradiţionale şi moderne. Fiecare cameră are aer condiţionat şi o baie proprie.

Restaurantul din incintă serveşte o varietate de mâncăruri regionale şi europene. Diverse beri, vinuri şi aperitive sunt disponibile la bar.

Pensiunea Arena este la 2,3 km de magazinele şi cafenelele din centrul oraşului Cluj-Napoca.

Informatii despre gazda

Pensiunea Arena este o unitate de cazare situata în Cluj-Napoca, într-o zona centrala, dar, în acelasi timp, ferita de traficul intens al orasului Cluj, si în proximitatea Parcului Central. Aceste lucruri o fac locul ideal atât pentru servicii de cazare Cluj cât si pentru cele de restaurant. Fara a avea pretentia de produs exclusivist, pensiunea Arena ofera un lux accesibil, similar unui hotel din Cluj de patru stele, un mediu functional într-un decor impecabil, clasic si modern totodata. Un lux înteles în alt fel decât pâna acum, mai accesibil, mai firesc. Clientul nostru nu plateste în plus pentru conditiile impecabile decazare, deoarece acestea reprezinta un cadru de la sine înteles. Pensiunea Arena reprezinta o reinterpretare moderna a clasicului si a elementelor antice grecesti, care îsi regasesc expresivitatea într-o forma adesea futurista.

Totusi, efectul nu este deloc cel de muzeu, ci, mai degraba, de spatiu ultramodern, în care un ochi atent identifica urme ale trecutului, acest edificiu fiind atestat in anul 1900 si renovat în 2010 pentru a se ajunge la o pensiune moderna in Cluj care ofera servicii de cazare si hotel la cele mai inalte standarde internationale. Un spatiu de cazare in Cluj creat cu inteligenta, prin valorificarea oricarui element de decor. Pe scurt, un refugiu, un loc intim în care clientul poate evada, paradoxal, chiar în mijlocul orasului, un loc care se poate reinterpreta în functie de nevoie: relaxare sau, din contra, atmosfera de office. Rezumand , Pensiunea Arena va ofera servicii de cazare si hotel de patru stele in Cluj Napoca la cele mai inalte standarde si asteptari.

In apropierea spatiului nostru de cazare se afla la o distanta de aproximativ 50 m, Sala Polivalenta , stadionul Cluj Arena, si parcul central al orasului Cluj-Napoca.

Verifica disponibilitatea

Camere

Adulti


Proprietati similare

Walking distance to city center

9 WiFi gratuit  (13 recenzii)

Cluj-Napoca

Walking distance to city center se află în Cluj-Napoca, la 1 km de Palatul Banffy și la 1,2 km de Muzeul Etnografic al Transilvaniei, și oferă WiFi gr
VIVA CITY by Smartioo Travel & Enjoy

8.9 Locație excelentă!  (66 recenzii)

Cluj-Napoca

VIVA CITY by Smartioo Travel & Enjoy se află în Cluj-Napoca, în județul Cluj, aproape de EXPO Transilvania. Proprietatea oferă unități de cazare c
Untold apartment

Cluj-Napoca

Featuring garden views, Untold apartment offers accommodation with a terrace and a balcony, around 3 km from Banffy Palace. Guests staying at this apa
Thome Hoia Penthouse

9.8 WiFi gratuit  (29 recenzii)

Cluj-Napoca

Thome Hoia Penthouse se află în Cluj-Napoca, la 3 km de Cluj Arena și la 4,4 km de Muzeul de Etnografie al Transilvaniei, și oferă cazare cu WiFi grat
SCC Apartments

7.3 Personal  (3 recenzii)

Cluj-Napoca

Situat în Cluj-Napoca, în județul Cluj, SCC Apartments are balcon. Acest apartament se află la 3,1 km de Muzeul Etnografic al Transilvaniei și la 4 km
Scor recenzii

Bazat pe 115 recenzii

8.6

7.1 Bine

22 Dec, 2019

Opinia lui Cristina

Pro: Locatia excelenta aproape de BT Arena.de fapt doar treci strada.personal amabil

Contra: Patul din suita era foarte necomfirtabila.

5.4 Acceptabil

14 Dec, 2019

Opinia lui Cristian

Pro: Pozitionarea foarte ok.

Contra: Condintiile nu se ridica la nivelul stelelor pe care le are in booking

10 Bine.

08 Dec, 2019

Opinia lui Monica

Pro: totul

10 A fost relaxant

24 Nov, 2019

Opinia lui Valentin

Pro: Amplasarea, personalul, camera.

Contra: Lipsa loc parcare.

10 Excepţional

18 Nov, 2019

Opinia lui Mihai

Pro: Foarte amabil personalul

10 Excepţional

13 Nov, 2019

Opinia lui Ioana

Pro: Foarte curat, locatie excelenta pt. concerte, este vizavi de BT Arena si la 10 minute de mers pe jos de centru. Are statie de autobuze foarte aproape. Restaurantul este un plus.

9 Superb

06 Nov, 2019

Opinia lui Catalin

Pro: Mi-a placut hotelul iar pozitia lui m-a avantajat.

Contra: Nu a facut nimeni curat in camera pe durata sejurului, 3 nopti. Micul dejun are mai multe variante de meniu dar nu se pot combina. Pentru mine care sunt vegetarian nu exista varianta cu ou, legume si branzeturi. Insa primeam unt si gem, pe care nu le doream. Servirea micului dejun se facea destul de greu, un singur ospatar care practic nu te baga in seamna.

10 Excepţional

29 Oct, 2019

Opinia lui Dan

Pro: Personal excepțional de amabil! Mâncarea gustoasa și diversificata. Camerele curate , spațioase și plăcut surprins de faptul ca de la ultima vizita, fiecare camera este personalizată

Contra: Nimic de reproșat !

9.2 In principu un hotel bun, mai ales daca mergeti la ceva eveniment sportiv/festival.

28 Oct, 2019

Opinia lui Gruden

Pro: - Amplasament absolut mega fain! - Best receptioner ever! Foarte amabil, foarte ajutator, multumesc.

Contra: - insa la mic dejun se poate alege din apeox 10 tipuri, dar in general ii destul de slab - daca este eveniment la Sala Polivalenta, parcarea devine un cosmar.

10 Excepţional

21 Oct, 2019

Opinia lui Alin

Pro: Totul

Contra: Nimic