Situată în Sfântu Gheorghe, Casa de vacanță Spiritul Deltei are grădină, facilități de grătar, terasă și acces gratuit la internet WiFi. Pensiunea pune la dispoziție camere de familie. Camerele pensiunii au aer condiționat și baie privată. Dunavățu de Jos se află la 31 km de Casa de vacanță Spiritul Deltei, iar Murighiol este la 37 km de proprietate.
Informatii despre gazda
Pensiunea Spiritul Deltei, situată în centrul satului Sfantu Gheorghe, oferă cazare în camere duble / triple sau de familie cu baie proprie, aer condiționat și sistem de încălzire centrală. În hol există un frigider, la dispoziția turiștilor. Nu avem televizor în nicio cameră, pentru că ne dorim ca oaspeții noștri să vină în deltă pentru natură, nu pentru a se uita la televizor în camerele lor. În vilă există încălzire centrală și, bineînțeles, apă caldă permanent. Accesul la WiFi este gratuit pentru oaspeții noștri, desigur. Mesele tradiționale pot fi servite într-o sală de mese sau pe o terasă deschisă. De asemenea, avem diferite tipuri de bărci pentru transfer de la Mahmudia / Murighiol sau pentru excursii organizate în minunata Deltă a Dunării. Pentru cei care doresc un tur liniștit avem caiacuri de închiriat. Avem o grădină mare, cu mulți smochini, flori și grație verde și, de asemenea, cu copaci mai mari, unde turiștii pot agăța niște hamace la umbră. Există, de asemenea, o casă veche în curte, nu în cea mai bună formă, pe care, din păcate, nu o putem pune încă. Locația este recomandată celor care iubesc animalele, mai ales că avem și doi câini foarte prietenoși - viszla ungurească
Iubim natura, iubim animalele, iubim turiștii cu interese similare. Motto-ul nostru este „VENIȚI CA LUCRU TURISTICĂ CA PRIETENI”!
Sfântul Gheorghe este situat în extremitatea estică a Deltei Dunării, în partea de est a județului Tulcea. Satul este situat pe partea stângă a celei mai vechi ramuri a Dunării - Sf. Gheorghe, aproape de locul în care Dunărea se varsă în Marea Neagră. Nu există acces rutier la Sf. Gheorghe. Puteți ajunge în sat doar cu barca. Satul Sfântu Gheorghe a fost menționat pentru prima dată în documente istorice în secolul al XIV-lea, pe o hartă, inclusă printre centrele economice ale teritoriului dobrogean. Nu există multe surse scrise despre istoria acestui sat, dar vechii locuitori spun că satul a fost format parțial din refugiați din Rusia și Ucraina (în jurul anului 1735), care au decis să rămână acolo datorită frumuseții și pescuitului bogat. Populația actuală se numește „haholi” și este creștină ortodoxă de stil vechi. Astăzi, satul este locuit de 971 de persoane care locuiesc în 358 de locuințe și și-au păstrat atât tradițiile, cât și limba ucraineană. În ultimii douăzeci de ani, economia Sf. Gheorghe a trecut treptat de la o economie bazată pe pescuit la o economie puternic dependentă de turism.