Pensiunea Dealul cu Melci se află în Vidra şi are vedere la grădină. Pune la dispoziție cazare cu un lounge comun, o grădină, un teren de tenis, facilităţi de grătar şi o terasă. Această pensiune agroturistică pune la dispoziție WiFi gratuit și parcare privată gratuită. Unitățile de cazare au podea cu parchet, bucătărie complet utilată, cu un cuptor cu microunde, zonă de luat masa, TV cu canale prin cablu şi baie privată cu duș şi articole de toaletă gratuite. De asemenea, dotările includ frigider, plită, prăjitor de pâine și fierbător. Pensiunea Dealul cu Melci are loc de joacă pentru copii. În apropierea proprietății puteți opta pentru drumeții. Arieșeni este la 49 km de proprietate, iar Padiș se află la 28 km.
Informatii despre gazda
Pensiunea Dealul cu Melci a fost construita in anul 2015 pe un teren ce apartinea familiei, situat intre cele doua atractii turistice din localitatea Vidra: Rezervatia Dealul cu Melci si Cascada Pisoaia. Spun cu drag si recunostinta ca pensiunea beneficiaza de toate frumusetile pe care natura le-a lasat mostenire. Am gandit-o pentru cei care iubesc natura, linistea, lucrurile simple care sunt atat de firesti in satele din Apuseni.
Imi place sa ma ocup, personal, de oaspetii ce poposesc la pensiunea Dealul cu Melci si sa stiu ca sunt multumiti de alegerea facuta. Iubesc copiii si vreau sa petreaca clipe frumoase si sa invete sa iubeasca natura.
Vidra, locul unde s-a nascut si a trait Craiul Muntilor, Avram Iancu, are un farmec aparte. Acesta este motivul pentru care m-am hotarat sa contruiesc si sa dezvolt o activitate turistica aici. Natura a fost darnica lasandu-ne mostenire rezervatia naturala Dealul cu melci, o cascada frumoasa, dar si munti falnici acoperiti de vegetatie, fructe de padure, flori, ciuperci... Oamenii aici au ramas neschimbati. Sunt simpli, modesti si cu bun simt. Casele pastreaza, inca, arhitectura specifica motilor, din lemn si piatra, cu acoperis tuguiat pentru a nu sta zapada si geamuri mici sa nu se piarda caldura. Principala indeletnicire ?As vrea sa spun ca a ramas prelucrarea lemnului! Asa si-au castigat existenta bunicii mei, facand ciubere, diverse unelte pentru gospodarie, dar si obiecte de artizanat. Acum, multi au plecat prin lume, in cautarea unui trai mai bun! Speranta mea este ca, dezvoltarea turismului in zona, ii va face pe multi sa se intoarca acasa.