137 recenzii

Cluj Accommodation Nasaud

Verifica disponibilitatea

Camere

Adulti

Cluj Accommodation Nasaud Cluj Accommodation Nasaud Cluj Accommodation Nasaud Cluj Accommodation Nasaud Cluj Accommodation Nasaud Cluj Accommodation Nasaud

Cluj Accommodation Năsăud se află la 2 km de Piaţa Unirii din Cluj-Napoca şi oferă cazare în sistem self-catering cu acces gratuit la internet WiFi şi parcare gratuită.

Apartamentul are un balcon, o bucătărie utilată complet cu o masă, o cameră de zi cu canapea şi TV prin cablu, precum şi o baie privată cu cadă.

Serviciile de curăţenie sunt asigurate la fiecare 3 zile. Pentru curăţenie zilnică există costuri suplimentare. Pentru sejururile de minimum 5 nopţi, se oferă un serviciu de transfer gratuit de la aeroport sau gară.

Cel mai apropiat magazin alimentar este la doar 30 de metri de Cluj Accommodation Năsăud şi puteţi găsi un restaurant la 200 de metri.

Gara din Cluj-Napoca este la 2 km, iar aeroportul se află la 6 km.

Verifica disponibilitatea

Camere

Adulti


Proprietati similare

Walking distance to city center

9 WiFi gratuit  (13 recenzii)

Cluj-Napoca

Walking distance to city center se află în Cluj-Napoca, la 1 km de Palatul Banffy și la 1,2 km de Muzeul Etnografic al Transilvaniei, și oferă WiFi gr
VIVA CITY by Smartioo Travel & Enjoy

8.9 Locație excelentă!  (66 recenzii)

Cluj-Napoca

VIVA CITY by Smartioo Travel & Enjoy se află în Cluj-Napoca, în județul Cluj, aproape de EXPO Transilvania. Proprietatea oferă unități de cazare c
Untold apartment

Cluj-Napoca

Featuring garden views, Untold apartment offers accommodation with a terrace and a balcony, around 3 km from Banffy Palace. Guests staying at this apa
Thome Hoia Penthouse

9.8 WiFi gratuit  (29 recenzii)

Cluj-Napoca

Thome Hoia Penthouse se află în Cluj-Napoca, la 3 km de Cluj Arena și la 4,4 km de Muzeul de Etnografie al Transilvaniei, și oferă cazare cu WiFi grat
SCC Apartments

7.3 Personal  (3 recenzii)

Cluj-Napoca

Situat în Cluj-Napoca, în județul Cluj, SCC Apartments are balcon. Acest apartament se află la 3,1 km de Muzeul Etnografic al Transilvaniei și la 4 km
Scor recenzii

Bazat pe 137 recenzii

9.6

10 Excepţional

01 Dec, 2019

Opinia lui Petronela

Pro: Excepțional! Un apartament confortabil, nou, cu tot ceea ce aveai nevoie! Priveliște deosebită de la etajul 10, parcarea asigurată la parterul blocului.

Contra: N-am ce reproșa!

9.2 Superb

24 Oct, 2019

Opinia lui Roland1982

Pro: Checkin foarte rapid, apartamentul este foarte curat si are parcare acoperita, aproape de centru si de Iulius Mall.

Contra: Este la etajul 10.

9.2 Superb

10 Sep, 2019

Opinia lui Vasile

Contra: Nu a avut parola de Wi-Fi

10 Impecabil

04 Sep, 2019

Opinia lui Ana

Pro: Apartamentul destul de mare , utilat, foarte curat , pret bun si gazda foarte amabila!

9.6 Excepţional

29 Aug, 2019

Opinia lui Digolean

Pro: Apartamentul e confortabil, priveliștea, parcare privată, nu departe de centrul istoric.

Contra: Nu sunt

10 Excepţional

25 Aug, 2019

Opinia lui Ionel

Pro: Spatioasa, bucatarie dotata cu cele necesare, foarte curat, gazdele foarte primitoare. Garajul de la subsolul cladirii este foarte bine venit pentru cei care vin cu masina. Zona e linstita, iar privelistea de la etajul 10 este superba. Vom reveni cu drag!

Contra: -

10 Extraordinar

18 Jun, 2019

Opinia lui Mrr1972

Pro: Privelistea din balcon magnifica. Un apartament modern, curat, cu un stil propriu, cu toate utilitatile, un apartament al unor proprietari cu adevarat corecti si responsabili. Maxim 5 minute cu taxiul de orice punct de atractie/vizitat din Cluj. Pretul unei curse maxim 10 lei. Recomand cu drag.

Contra: N/A

9.6 ok

23 May, 2019

Opinia lui Pop

Pro: Privelistea placuta.Parcare perfecta la subsol.Magazine in apropiere,inclusiuv unul de vinuri.

Contra: Pereti de la bucatarie subtiri.Se aud vecinii cu copii pana tarziu.

10 Excepţional

10 Apr, 2019

Opinia lui Margareta

Pro: O notă in plus pt parcare,!!!!

Contra: Totul a fost ok

10 Excepţional

27 Mar, 2019

Opinia lui Rneagu

Pro: -Locatia,la 10 minute de mers pe jos de centru. -Locul de parcare privat,acoperit.Un mare plus pentru Cluj. -Foarte curat. -Apartament destul de nou. -Panorama de pe balconul apartamentului.

Contra: Totul ne-a placut.