26 recenzii

Caii din Vale

Verifica disponibilitatea

Camere

Adulti

Caii din Vale Caii din Vale Caii din Vale Caii din Vale Caii din Vale Caii din Vale Caii din Vale
bar

Oferind vedere la grădină, Caii din Vale din Betfia pune la dispoziție un restaurant, lounge comun, bar, grădină și biciclete gratuite. Proprietatea oferă gratuit acces la internet WiFi şi parcare privată.

Toate unitățile au zonă de relaxare şi de luat masa.

La Caii din Vale există și un loc de joacă pentru copii.

Oaspeţii care doresc să descopere zona pot practica diferite activități în împrejurimi, inclusiv drumeții, ciclism și canotaj.

Staţiunea Băile Felix se află la 9 km de proprietate, iar oraşul Oradea este situat la 14 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internaţional Oradea, aflat la 17 km de Caii din Vale.

Informatii despre gazda

Centrul de agrement Caii din Vale, situat la doar 3,5 km de Baile Felix si 3 km de Băile 1 Mai, oferă oaspeților sai posibilitatea petrecerii sejurului dorit în mijlocul naturii. Locația oferă activitati diverse atât pentru adulți,cât și pentru copii. Căsuțele noastre asigura confortul pentru maxim 5 persoane in fiecare, sunt dotate cu baie proprie cu dus si apa calda. Camera de la parter are 2 paturi de-o persoana,iar în semipod exista un spațiu generos pentru încă 2 ,maxim 3 persoane. Fiecare căsuță are cate o veranda de unde puteti sa va bucurați de asfintitul spectaculos din zona. De asemenea vi se oferă loc de grătar si acces la locul de joacă, lac cu barca si hidrobicicleta,tras cu arcul, tiroliana, animalutele fermei. Contra cost puteti sa faceti plimbări călare, lectii de echitatie ,precum și echitatie terapeutică.

Foarte aproape ,la nici 4 km, sunt situate stațiunile Băile Felix si Băile 1 Mai. De asemenea puteti vizita avenul Betfia ,cariera de piatră, rezervația dealul Somleu- Natura 2000 . Orașul Oradea se află la 8 km si puteti vizita Cetatea Medievală, centrul cu clădiri art nouveau, baroc, etc...

Verifica disponibilitatea

Camere

Adulti

Ce se află în apropiere *
Restaurante și supermarketuri *
Peisaje naturale *
Aeroporturi în apropiere *
Scor recenzii

Bazat pe 26 recenzii

8.6