458 recenzii

1790 Margarethengasse Guesthouse

Verifica disponibilitatea

Camere

Adulti

1790 Margarethengasse Guesthouse 1790 Margarethengasse Guesthouse 1790 Margarethengasse Guesthouse 1790 Margarethengasse Guesthouse 1790 Margarethengasse Guesthouse 1790 Margarethengasse Guesthouse 1790 Margarethengasse Guesthouse

Situată în Sibiu, la 700 de metri de Turnul Sfatului și la mai puțin de 1 km de Piața Albert Huet, 1790 Margarethengasse Guesthouse pune la dispoziție WiFi gratuit, lounge comun, grădină și biciclete gratuite. Proprietatea este situată la 700 de metri de Piața Mare și Pasajul Scărilor, precum și la 7 km de grădina zoologică din Sibiu. Pensiunea are bucătărie comună şi depozit de bagaje. Unitățile de cazare ale pensiunii includ zonă de relaxare, TV cu ecran plat cu canale prin cablu, bucătărie, zonă de luat masa și baie privată. Fiecare cameră are dulap şi fierbător. 1790 Margarethengasse Guesthouse are o terasă. Punctele de atracție din apropierea apartamentului includ Podul Minciunilor, Muzeul de Istorie a Farmaciei și Marea Sinagogă din Sibiu. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Sibiu, situat la 6 km de 1790 Margarethengasse Guesthouse.

Informatii despre gazda

Casa a fost renovată pentru a satisface toate nevoile pe care oaspeții noștri le-ar putea întâmpina. Are intrări separate pentru toate camerele, o bucătărie complet utilată unde oaspeții pot lua micul dejun, un salon unde pot socializa. De asemenea, avem o grădină mică, unde oaspeții își pot petrece timpul în afara.

Numele meu este Cosmin și sunt foarte pasionat să găsesc case vechi și să le transform într-un mod în care să-mi pot lăsa amprenta. Îmi place să călătoresc foarte mult, să intru in contact cu localnicii, să cunosc cultura și tradițiile. De aceea încerc să ofer oaspeților mei ceea ce mă aștept ca voi primi în călătoriile mele.

Casa a fost construită în 1901 și a fost proprietatea unei familii evreiești. Strada în care a fost construită casa poartă numele de Margarethengasse în 1790, prin urmare, ne-am numit proprietatea noastră bazată pe aceasta. Este o stradă foarte liniștită, departe de zgomotul orașului, dar foarte aproape de toate atracțiile din Sibiu.

Verifica disponibilitatea

Camere

Adulti


Proprietati similare

Agatha's apartment

9.7 Free WiFi  (73 recenzii)

Sibiu

Apartamentul Agatha oferă cazare în Sibiu, la 48 km de Biserica Fortificată Valea Viilor. Proprietatea este aproape de Piața Unirii, Pasajul Scărilor
Ado Home

10 Staff  (5 recenzii)

Sibiu

Ado Home este situat în Sibiu, la doar 8 minute de mers pe jos de Piața Mare și la 48 de km de Biserica Fortificată Valea Viilor. Catedrala Sfânta Tre
Adma Apartments

9.6 Free WiFi  (50 recenzii)

Sibiu

Adma Apartments este situat în Sibiu, la doar 2,7 km de Piața Unirii și la 3,5 km de Pasajul Scărilor. Atât Wi-Fi gratuit, cât și parcare sunt disponi
Acasă departe de casă

Sibiu

Acasă departe de casă este situată în Sibiu, la doar 3,8 km de Pasajul Scărilor și la 4,3 km de Piața Mare. Proprietatea se află la aproximativ 3,2 km
A&N Central Apartment

9.5 Excellent location!  (19 recenzii)

Sibiu

A&N Central Apartment este situat în Sibiu, la doar 4 minute de mers pe jos de Piața Albert Huet și la 50 km de Biserica Fortificată Valea Viilor.
Scor recenzii

Bazat pe 458 recenzii

9.8

10 Excepţional

14 Jun, 2020

Opinia lui Daniela

Pro: Am rămas cu o amintire plăcută. M-am simțit excelent!

9.6 Excepţional

10 Jun, 2020

Opinia lui Simona

Pro: Locatia foarte aproape de centrul vechi, camera moderna si spatioasa, cu bai curate si foarte bine ingrijite. Proprietarul foarte atent si prietenos, ne-a facut sa ne simtim foarte bine in aceasta locatie. Bucataria este mare, spatioasa si bine aprovizinata.

Contra: Prosoapele sunt vechi si decolorate, vazandu-se cu ochiul liber ca au fost foarte uzate.

10 Excepţional

08 Jun, 2020

Opinia lui Daniela

Pro: Totul f bine. Gazda prietenoasă, locație bună, cameră mare, curată. Cu siguranță o sa repetăm!

10 Excepţional

08 Jun, 2020

Opinia lui Ilie

Pro: - Locatia conform pozelor. - Zona linistita nu departe de centru. - Camera foarte spatioasa si curata. - Gazda foarte primitoare.

10 Sibiul, un oras minunat in care revin intotdeauna cu mare bucurie.

08 Jun, 2020

Opinia lui Dan

Pro: Proprietarul foarte amabil.Curatenie in camera si in intreaga locatie.Amplasarea foarte buna.Loc de parcare chiar in fata proprietatii.Felicitari proprietarilor.Cand voi reveni in Sibiu, daca va fi posibil cu siguranta tot aici ma voi caza.

9 Linistit

07 Jun, 2020

Opinia lui Luciana

Pro: Căldură gazdei.

9 liniste

02 Jun, 2020

Opinia lui Mirela

Pro: existenta utilitatilor

9 Fabulos

07 Mar, 2020

Opinia lui Ionuț.constantinescu

Contra: Un pic cam racoare in camera, in rest totul perfect.

10 Excepţional

02 Mar, 2020

Opinia lui Laurentiu

Pro: Curătenia .! Și toată locație..discreția.gazdei!

Contra: Scurgerea la cabina de duș!!!

10 Excepţional

22 Feb, 2020

Opinia lui Ionuț.constantinescu

Pro: Raport pret/calitate excelent!